Sund drik udvundet fra den gelagtige og saftige Aloe vera-plante
Aloe vera-drikken er det perfekte kosttilskud for dig, der vægter den sunde livsstil højt. Drikken udvindes af Aloe vera-planten, som vokser bedst i varme egne på en mager jord. Saften udvindes af gel fra plantens inder gele´ som bliver koldpresset for at opretholde saftens naturlige og aktive stoffer. FOREVER har patent på denne koldpresning. Aloe vera’s våde frugtkød er med til at gøre planten utrolig sund og saftig! Gelen er rig på vitaminer og mineraler, og drikken er ydermere tilsat C-vitamin, der bidrager til et godt immunforsvar. C-vitamin bidrager også til at mindske træthed, bidrager positivt til hukommelsen, koncentrationsevnen og indlæringen.

Desuden bidrager Aloe vera-drikken til en mere stabil og normal funktion i tarmene – det skyldes, at drikken kan stabilisere kroppens naturlige fordøjelse. Opretholdelse af en normal, sund hud er også et af Aloe vera-drikkens mange positive bidrag til dig og din wellness, da Aloe vera er fugt, fugt og atter fuget der plejer din hud. Læs også om vore mange hudplejende produkter i form af cremer mm.

Sundt for dig og dit velvære

Er du en af de mange, der ønsker at benytte Aloe vera Gel som et sundt kosttilskud? Da Aloe vera-drikken kan være et fantastisk bidrag til en sund, aktiv livsstil, så er drikken meget populær blandt danskerne. Kvalitetsmæssigt ligger Aloe vera Gel i top og er derfor formentlig et kosttilskud, der kan hjælpe dig med at realisere dine mål for at opnå et sundere jeg. Aloe vera drikken er kåret til ”Årets helseboost” i Sverige i ”Health Awards 2017”, så vore nabolande nyder også godt af Aloe vera drikken. Desuden har Aloe vera drikken fra netop firmaet FOREVER haft 40 års jubilæum 1 2018.

Se flere produkter her

Klik her