Infinite by Forever

Infinite by Forever – Hvordan virker det?

Forestil dig en helt frisk vindrue. Det er din ungdommelige hud, når den er fast, spændstig og glat. Over tid ældes vores hud imidlertid. Vindruen omdannes langsom til en rosin. Rosinen er et stærkt billede på din aldrende hud. Ligesom rosinen skyldes kroppens ældning bl.a. at din hud og krop savner ekstra fugtighed. Det er her Infinite by Forever virkelig hjælper. Tilførslen af fugt hjælper aktivt din hud med at bevare eller genetablere spændstigheden.

Alle ingredienser i Infinite by Forever virker fugtgivende og blødgørende. Huden får en mere jævn hudfarve og tekstur. Infinite by Forever fjerner ikke rynker, men rynkerne synes mindre.

Infinite by Forever er velegnet til personer fra 25 år. Der er ingen parfume, konserveringsmidler eller sulfater i Infinite series. Sulfater tørrer nemlig huden ud, ligesom vand. Derfor indeholder produktet heller ikke vand.

Hudplejeserien Infinite by Forever er udviklet af Forevers kompetente hud- og kosttilskudseksperter. Resultatet er blevet en kombination af den nyeste viden inden for området, sammenflettet med virkelig gode ingredienser fx kollagen, peptider samt naturlige mineraler og planteekstrakter.

Hvordan bruger du Infinite by Forever?

For at få mest muligt udbytte af produkterne, anbefales det at man bruger de tre hudplejende produkter to gange dagligt. Gerne om morgenen og om aftenen. Kosttilskuddet indtages med morgenmaden – 2 tabletter dagligt. Køber du Infinite by Forever pakken, får du en uddybende folder med. Her kan du læse mere om Forever og Infinite series.

Infinite Serien

Infinite series by Forever består af følgende produkter:

Infinite hydrating cleanser fra Infinite Series

Her får du et renseprodukt, som du kan bruge både morgen og aften.  Skånsom rengøring af huden er et vigtigt, dagligt ritual. Herved fjerner du de affaldsstoffer, som huden forurenes med i løbet af dagen og natten. Det kan fx være sminke, skidt eller sved. Når huden er ordentlig rengjort, fortsætter man behandlingen ved at bruge Infinite firming serum.

Infinite Hydrating Cleanser er en mild og let renselotion, hvis indhold af Aloe vera giver huden optimal fugtighedspleje. Den kan med fordel bruges af personer med sart hud, da alle ingredienser er nøje udvalgte og yderst skånsomme.

Renselotionen fra Infinite by Forever indeholder både kokosolie og solsikkeolie, hvoraf sidstnævnte er kendt for indholdet af E-vitamin og linolsyre. Ingredienser som er essentielle for hudens sundhed. Produktet indeholder også ARGI+, som er en aminosyre, der bl.a. regulerer pH værdien i huden. Indholdet af glycerin beskytter huden, og danner en fugtbevarende barriere i hudens overflade. Lotionen indeholder hverken vand eller sulfater, og egner sig både til mænd og kvinder.

Vejledning: Påfør Infinite hydrating cleanser fra Infinite series, på fugtet hud og massér med cirkelbevægelser op ad med ringfinger og langfinger. Start ved halsen, slut af med pande. Skyl omhyggeligt med vand.

Infinite firming serum fra Infinite Series

Serummet fra Infinite by Forever er et virkningsfuldt rynkebehandlings-supplement til din Infinete Restoring creme. Et serum som har vundet sølv ved Pure Beauty Awards 2017, under kategorien Best new premium anti-aging product.

Den primære ingrediens er Aloe vera, ligesom i Forevers øvrige produkter. Sammen med kosttilskuddet Collage Complex får du en effektfuld behandling til krop og hud.

Vores hud bliver ældre – Det er uundgåeligt. Den rigtige pleje kan imidlertid have afgørende betydning for hvordan vi ældes. Ved brug af Infinite firming serum fra Infinite series, bliver den ældning-proces mindre synlig. En effekt de fleste værdsætter – for hvem vil ikke gerne ældes med ynde.

Ligesom ved Infinite series øvrige produkter, er der hverken tilsat parfume eller silikone. Der er derimod masser af peptider og andre hudplejeingredienser fx gærekstrakt, der modvirker ujævn hudfarve over tid. Af andre ingredienser kan bl.a. nævnes valleprotein, samt den PH-regulerende aminosyre ARGI+. Der er slet ikke behov for en skintonic, da serummet gør arbejdet. Nemt og hurtigt.

Vejledning: 1-2 pump Infinite Firming Serum påføres ren hud. Massér den ind i huden med cirkelbevægelser fra hals til pande.

Infinite restoring créme fra Infinite Series

Ansigtetscremen Infinite restoring créme, fra hudplejeserien Infinite by Forever, indeholder over 15 forskellige hudplejende stoffer. Aloe vera er selvfølgelig hovedingrediensen, hvilket sikrer ansigtscremen den fugt, som er så kendetegnende for hele produktserien. En let og lækker ansigtscreme med indhold af granatæble, acai, jojoba, C vitamin og aminosyren ARGI+, lavendelolie, basilikumolie, limeskal, eukalyptus og plantolin (australsk plante). Rødbedesaft og B3 vitamin udjævner hudens overflade og farve, og efterlader dig med et friskt og yngre udseende.  Indholdet af linolsyre, F vitamin og anti-aging-ingrediensen beta-glucan bidrager ydermere til opretholdelsen af en ungdommelig hud.

Cremen er smidig og let at påføre, men har en lidt speciel duft, som imidlertid forsvinder efter meget kort tid.

Vejledning: Efter at du har påført infinite firming serum, trykker du en gang på pumpen til Infinite Restoring creme. Masser herefter forsigtigt cremen ud på ansigt og hals.

Infinite collagen complex fra Infinite Series

Det sidste produkt i hudplejeserien Infinite by Forever er kosttilskuddet Infinite collagen complex. Hvor cremerne arbejder med hudens ydre lag, arbejder kosttilskuddet indefra og ud. Her kommer skønheden indefra.

Ingrediensen hydrolyseret marinekollage, som stammer fra fisk, er den vigtigste af ingredienserne i kosttilskuddet. Marinekollagen har været udsat for en nedbrydende, hydrolyserende proces, der gør at collagen lettere og hurtigere optages i huden.

Collagen har helt overordnet den effekt, at det fremmer hudens egen stabiliserende effekt – også i forhold til hudens fugtighedsbevarende funktioner. Det er med til at formindske udviklingen af fine linjer og rynker markant.
Kosttilskuddet indeholder også saftkoncentrat fra en særlig fransk dyrket, C-vitamin-mættet cantaloup-melon, som reducerer mørke rander og andre tegn på træthed. Derudover indeholder kosttilskuddet glutenfrit hvedeekstrakt med ceramider (Triticum vulgare), og biotin (B7 vitamin) som bidrager til normaliseringen af både hår og hud. Du vil måske også opleve, at dine negle gror hurtigere. Kosttilskuddet tages i 30 dage, og er med til at booste din hud i samspil med resten af Infinite series.

Vejledning: Anbefalet daglig dosis er 2 tabletter, der tages om morgenen sammen med morgenmåltidet. Husk også at drikke rigeligt med vand.
Indhold: C-vitamin (90 mg 112%), Biotin (30mg 60%), hydrolyseret maritim kollagen (750g), hvedeekstrakt (30mg), melonjuicekoncentrat (1,6 mg). Reference indtaget for en gennemsnitlig voksen er 8400kj/2000kcal.