C9 Aloe vera

Aloe Vera Gel - Lækker Aloe vera drik med C-vitamin

C9 indeholder Aloe vera gel

 
Når du køber C9 Aloe vera medfølger Aloe vera gel, der er Forevers mest sælgende produkt. Det er en drik, som er velegnet til dig, der gerne vil indføre en ny vane i hverdagen. Forevers Aloe vera gel indholder 99,7% ren Aloe vera gel og C-vitamin, og kan med fordel blandes med saftevand eller lignende.
Husk at drikke rigeligt vand og at spise sundt og varieret, samtidig med at du indtager Forevers Aloe vera drik. Den anbefalede dosis på 120 ml. om dagen – gerne fordelt som 40 ml. tre gange dagligt eller som 60 ml. to gange om dagen.

 

 

 

C9 indeholder Forever Ultra

 
I C9 pakken får du også Forever Ultra i to smagsvarianter: vanilje og chokolade. Det er shakepulver med sojaprotein og vigtige vitaminer og mineraler. Shaken bliver dejlig og cremet, selvom den er fattig på kalorier.
Forever Ultra er både egnet som erstatning for et måltid, hvis man arbejder med vægtkontrol, som mellemmåltid, eller som et proteintilskud efter træning. Ja, det kan endda også bruges, hvis du simpelthen bare trænger til lidt forkælelse.

 

 

 

 

C9 indeholder Forever Fiber

I C9 Aloe Vera pakken får du også Forever Fiber, som er et vandopløseligt fiberpulver, der har en neutral smag. Pulveret blandes enten i maden, eller i i et glas vand. Ved hver portion af fiberpulveret får du 5 gram kostfibre, som din krop behøver. Vel at mærke uden, at du tilfører kroppen unødige kalorier.
Du ved måske godt, at at fibre er gode for din krop, men det kan være svært at spise nok. Den anbefalede mængde til voksne er ca. 25-35 gram fibre om dagen.
Forever Fiber™ er god til dig, der ønsker at få lidt flere fibre, mens du holder styr på kalorieindtaget.

 

 

C9 indeholder Forever Therm

Med i Aloe Vera C9 pakken får du også Forever Therm, som er et kosttilskud med fokus på energi og forbrænding. Det indeholder 8 udvalgte vitaminer (bl.a. C, B2, B6, B12 og pantothensyre), samt ekstrakt af grøn te, kaffe og guarana.
En sund livsstil består af den rigtige kost og regelmæssig motion, men for mange kan det være svært at opretholde energien til det.
Med Forever Therm™ får du et kosttilskud, som er velegnet til alle voksne mennesker, der ønsker lidt ekstra hjælp til at booste energien og øge forbrændingen, i forbindelse med deres nye livsstil.