C9 – vejen til wellness og et sundere jeg.

Har du et ønske om at tage skridtet til en sundere livsstil? I så fald er Aloe vera C9 noget for dig. Hos Mit Aloe vera har du mulighed for at købe Aloe vera C9, som uden tvivl passer godt til alle voksne mennesker, der ønsker en aktiv og sundere livsstil. Pakken passer til dig, der ønsker forandring og resultater, men samtidig også har brug for et velment spark bagi for få skubbet det hele i gang.

Aloe vera C9-pakken består af udførligt program, der strækker sig over 9 dage. Pakken består af kosttilskud, der sammen med en sund og varieret kost hjælper dig med at nå dine mål. Desuden indeholder C9-pakken:

  • FOREVER Aloe vera Gel™ (2 x 1 liter). Aloe vera drikken fås i 3 smagsvarianter efter eget valg.
  • FOREVER Ultra™ Vanilla/Chocolate (1 x 15 portioner) som er en måltidserstatning, der både mætter og har mange gode vitaminer og mineraler, og giver dig masser af energi.
  • Forever Fiber™ (1 x 30 portioner) som holder maven i orden.
  • Forever Therm™ (1 x 60 tabletter) igen et kosttilskud der er opkvikkende.
  • … Og naturligvis også et program, målebånd og F.I.T. shaker!

Køber du Aloe vera C9 hos Mit Aloe vera, sender vi dig også forskellige opskrifter, der bidrager til din wellness, og en liste over sunde snacks. Alt sammen udspecificeret tydeligt, så det er nemt og overskueligt for dig at følge.

F15 Kost- og træningsprogrammer til din nye livsstil

Dette er programmet der følger efter et vellykket C9 program, hvis du ønsker at kombinere FOREVER’s produkter med et aktivt træningsprogram, og stadig holde den gode figur. F15 matcher voksne mennesker, som er vant til regelmæssigt at bevæge sig, men som samtidigt også har et ønske om at træne mere. Med Aloe vera F15 kan du vælge mellem tre trænings- og kostprogrammer, som hver varer 15 dage og indeholder alt den vejledning, du behøver. Du kan vælge imellem:

  • Beginner 1 & 2
  • Intermediate 1 & 2
  • Advanced 1 & 2

De forskellige kostprogrammer indeholder både helsetips, træningsvideoer, lækre Aloe vera-produkter dyrket efter økologiske principper og meget andet.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om hvilket trænings- og kostprogram, der er det rigtige for dig og din wellness – så kan jeg imødekomme dine ønsker og behov.

Se flere produkter her

Klik her