Aloe Vera produkter som skaber velvære

Aloe vera produkter er for dig, der ønsker at tage springet til en sundere livsstil. Til dig som foretrækker rene naturprodukter både indenfor kropspleje og kost.

Hos Mit Aloe Vera finder du de reneste aloe vera produkter på markedet. Varer du kan bruge med god samvittighed, både på grund af det naturlige indhold, men også fordi producenten FOREVER ikke tester på dyr. Hos mig finder du kun kvalitetsprodukter, som kan øge dit velvære i hverdagen – ligesom det gjorde for mig.

Hjemme hos os har Aloe vera produkterne fra FOREVER haft afgørende betydning. Ikke kun igennem mit salgsarbejde, men også i forhold til min families generelle velbefindende og sundhed.

I 2014 brækkede jeg begge mine håndled, og måtte stoppe arbejdet som zoneterapeut og akupunktør. Jeg faldt ved et tilfælde over FOREVER’s Aloe vera produkter. Cremerne og kosttilskuddene hjalp mig med at finde balancen igen. Det inspirerede den ene af mine 2 sønner, som efterfølgende har valgt at uddanne sig indenfor kost og ernæring.

FOREVER’s Aloe vera produkter er blevet min levevej på mere end én måde. Jeg har aldrig set mig selv som en sælger-type, men når det der sælges er så godt som FOREVER’s rene Aloe vera produkter, giver salgsdelen mening for mig. Hos Mit Aloe Vera og FOREVER handler det om kundernes velvære og sundhed.

MIN ALOE VERA SHOP

De Aloe vera produkter jeg sælger i min Aloe vera Shop, er produkter jeg selv kan stå inde for. Jeg bruger selv over 20 forskellige Forever produkter fx.  hvidløgspillerne Forever Garlic og fiskeolien Forever Arctic Sea samt Aloe vera drikken. Det er kvalitetsprodukter, der i den grad gavner mit generelle velvære. Aloe vera drikken bruger jeg som supplement i min daglige kost. FOREVER’s produkter til hud og hår er også helt fantastiske. Det nyeste skud på stammen, produktserien Infinite by Forever, er også én af mine personlige favoritter. De naturlige ingredienser er ren forkælelse for kroppen – for mænd og kvinder i alle aldre.

Mit personlige kendskab til Aloe vera produkterne, samt kundernes positive tilbagemeldinger, er din garanti for kvalitet og god rådgivning. Derudover får du også en tilfredshedsgaranti med i købet. Er du ikke tilfreds med Aloe vera shoppens produkter efter 90 dage, returnerer jeg pengene, ved at du leverer de tomme bøtter og kvitteringen tilbage.

I Aloe vera shoppen finder du både cremer og kosttilskud. Jeg kan også hjælpe dig i gang med en sund livsstilsændring med C9 og F15. Alt det kan du læse mere om på hjemmesiden. Gå på opdagelse, eller kontakt mig for flere oplysninger.

I min Aloe vera shop er dit velbefindende og tilfredshed altid i centrum. Alle Aloe vera produkterne sendes derfor inden for 1-6 dage. Køber du varer for over 700 kr. er forsendelsen gratis.

ALOE VERA PLANTEN

Af udseende minder Aloe vera planten lidt om en kaktus uden torne. En bladsukkulent med saftige grønne blade. Der findes ca. 400 arter indenfor Aloe vera familien. Aloe vera planten er i Liljefamilien. I denne familie finder vi også asparges og hvidløg. Aloe vera sorten som FOREVER dyrker er Barbadensis Miller.

Aloe vera planterne til FOREVER’s produkter, opdyrkes under ordentlige arbejdsvilkår i Mexico, Texas og i Den Dominikanske Republik. Markerne gødes af geder. Planterne håndhøstes skånsomt, så de naturlige næringsstoffer bevares. Skrællen pilles af, komposteres og kommer tilbage på markerne. Herefter koldpresser FOREVER Aloe vera saften ved hjælp af en patenteret koldpresnings teknik, for at udtage den klare Aloe vera gel og for at undgå filtrering. Det er årsagen til at produkterne godt kan indeholde små stykker Aloe vera. Endnu et tegn på kvalitet indenfor Aloe vera produkter. Den skånsomme produktion giver nogle meget rene Aloe vera produkter.

Aloe vera planten har været kendt for sin kølende og helende virkning i århundreder. Forskere har fundet rigtig mange forskellige indholdsstoffer i bladene alene. Aloe vera planten stammer oprindeligt fra Afrika, hvilket nok også er årsagen til at den klarer sig glimrende under ekstremt varme forhold, og kan undvære vand i flere måneder.

Ren Aloe vera kan have en kølende og helende virkning på vores hud. Mennesker med Aloe vera allergi bør imidlertid altid holde sig fra produkter med Aloe vera.

Aloe Vera produkter

Aloe Vera Shop

Forever er én af branchens hurtigst voksende og succesfulde virksomheder – med stor fremgang i Skandinavien, såvel som på verdensplan. Du vælger selv, om du ønsker at købe Aloe vera produkter i min aloe vera shop til eget forbrug, eller om du vil opbygge din egen forretning.

Hvis du vil købe produkter, kan du kontakte mig.

Jeg sender varer i hele Danmark:

Else Øxenholt Laursen
Independent Forever Business Owner

Åkjærsvej 5,
8752 Østbirk
Tlf.: 2528 7451
E-mail: info@mitaloevera.dk